Баба-кульбаба

Наталья Гуркина 2
Баба-кульбаба вміє літати.

Може із вітром птаху догнати.

Любить промінчики вранці лічити.

Знає як з пуху перину зробити.

Баба-кульбаба біленька, м’якенька.

Хоча невеличка, дуже гарненька!