Я наповнена тобою

Дара Благова
Нехай танцює полум`я вогню
В моїх очах, коли тебе я бачу!
Колись думки твої наздожену,
Але тебе тоді вже не побачу.

Нехай же стогне серце повсякчас,
Коли не можу я до тебе доторкнутись,
Нехай без сліду мій спливає час,
Щоб я скоріш могла до тебе повернутись.

Нехай наповнюсь я водою з джерела,
Бо можеш дати тільки ти любов гарячу.
Хай тебе зараз зрозуміти не змогла,
Я зрозумію, та тебе вже не побачу.

Я поглинаю нашу кожну дивну мить,
Благословіння, що нас кличе за собою.
Ти в моїм серці будеш вічно! ...Вічно жить.
Я зAвжди буду вся наповнена... тобою.