Залишилася вiд мами хустинка...

Белякова Светлана Николаевна
Залишилися від мами хустинка,
ніби щастя життєвого половинка,
як зпомин, що була ріднесенька кровинка.
Пахне нею, очі заплющю,
відчуваю, ніби поруч.
Відійшла, як бувало, на хвилинку.
Казала, що повернулась
й за чим йшла згадала.
Залишилася від мами хустинка,
пригорнусь до неї,
як до рідної половинки.
Відчую тепло матусі,
та й знову  й знову пригорнуся...


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg