Find my mind

Эдуард Торжинский
Відчуваєш...
це життя довкола тебе
залиш мозок
більше нічого не треба

змішайся з натовпом
відчуй екстриму потік
побіжи за край галопом
знайди себе через тисячі клік

Подивись...
кров стигне в жилах народу
не до офіціозу
зараз...
зомбі нестримного гіпнозу
йдуть і лічать кожні потрачені багнети
а потім з вилами на багнети
якраз...

Знайди себе в цьому примарному світі плям
чаруй сердце,
збудуй свій вігвам
і милуйся...

Не втрачай себе...
будь з тими хто поруч
Find your mind
власноруч...