Тримай мене, мiцно тримай

Антон Кушнирук
Тримай мене, мiцно тримай,
Життя в полуоберт потилком до мене,
Зриваюсь як подих, легенi стискай,
Якщо обiрвусь, то не треба до мене.

Тримай мене прошу як бога молю,
Як страшно, я хочу ще трохи пожити,
Все раптом змiнилось,  я тiльки тону,
I зараз не можу не втриманим плити.

Тримайся до низу несе течiя,
Якщо ми впадем то впадем о камiння,
Ще важче стискае до прорви вода,
А пiрря сгорiло, обпаленi крила.

Тримайся, бо руки зiскальзують вниз,
Я вже не утримний, не треба тримтiти,
За долю свою переможно борись,
Я все, а тобi ще життя треба жити...