Що ти бачиш?

Эдуард Торжинский
Відкрий очі...
побач світ
без заохочень
скаже тобі привіт

Але не так як завше кажуть
питаючи як ти
він нічого не розкаже
і не врятує від самоти

Сліпий не бачить
але може це на краще
примарність ні до чого
коли не заварили каші

What do you see хлопче?
питає європейський дід
лиш зімнувши плечі неохоче
розуміємо свій бісів слід

Поводирів тьма
а пророк один
щоб не заграла лицемірна сурма
закрий очі...побач дим
мерехтіння душ
в світлі
там десь у повітрі
на промінь руш