Адам и Ева тогда и сейчас

Эдуард Торжинский
Початок світу...
Бог створив нас..
ось наступив наш час
виступили перші людські квіти

Її волосся, аромат весни...
цвітіння людського тіла
його мужній погляд
без самоти..
все так як вона хотіла

Такий розкішний Едемський сад
їхніх душ...
а от і диявол потрапив туди навгад
і полонив яблоком сумління кожного з нас

от і зараз живемо з утопією у раю
не маючи уявлення де він
чи то в пеклі...чи десь...незнаю
чекає там диявольський загін
по нас...

Ось як буває, через сумнів
рушаться будь-які надії
застиг на місці, на втіху дурням
не роблячи кроків...дії