ненавиджу людей

Дарья Гараева
ненавиджу людей,які все близько сприймають до серця.
ненавиджу людей,які не розуміють сарказму.
ненавиджу людей,які вічно до когось чіпляються.
ненавиджу людей,які правду не вміють казать.

ненавиджу людей,що брешуть так щиро й відверто.
ненавиджу людей,що так щирі й відверті самі.
ненавиджу людей,що занадто дуже уперті.
ненавиджу людей,що занадто й відверто тупі.

ненавиджу людей,які не мають власної думки.
ненавиджу людей,які змушують добрих страждать.
ненавиджу людей,які можуть померти від скуки.
ненавиджу людей,які люблять до світанку гулять.

ненавиджу людей,що кидають слова на вітер.
ненавиджу людей,що бажають наших смертей.
ненавиджу людей,що передбачають собі довголіття.
і висновок:Я ПРОСТО НЕНАВИДЖУ ЛЮДЕЙ!!!