Крыска Чита

Дарья Гараева
Я хочу домашню тваринку
Собачку там, кицьку, дитинку.
Я буду її так любити,
Весь час з нею буду жити.
Я буду її ніжно тіскать,
Кормити, купати, мить миску.
Сюсюкаться з ней кожен вечір,
Садити на мої плечі.
Ми будемо з ней весь час разом,
Я не втоплю її в унітазі.
Я хочу маленьку собачку,
І кошечку маленьку няшку,
Крисюлю манюню Месута,
Назву її в честь того турка.
Мене шось поперло на нього,
Кажу про футбол через слово.
Ну ладно,вернемось до нього-
Крисятка мого малого.
Біленьке й пушисте воно
Шоб завжди любіме було.
Воно таке біле й пушисте
Невинне гарненьке крисисте.
Живе воно в мене в клітці –
Зручній і великій хатинці.
Крисьонок ти мій маленький,
Люблю тебе всім серденьком*-*