Интернет

Михаил Влад
Нарешті літо на дворі з’явилось
Своїм теплом до себе маня
Але навіть йому не було під силу
Відірвати нас всіх від компа

Хтось називає це хворобою
Інший каже що це забава
Але ми програли в цьому бою
І в глибині душі це знаємо

Інтернет – це прекрасна річ
А красота його затягує сильно
І не помічаєш як проходить ніч
Бо вдивляєшся там дуже пильно

Тому молодь я вас закликаю
Подумайте над тим що ви робите
Рахуйте той час який ви в онлайні
Я впевнений ви будете здивовані