Мы тут возылысь ажны до повноч

Васыль Брыль-Кобзар
Покыль ны бура, ой, да й з уй-раган.
Шо ж гэто робыть бытый чы й зломок
О гэтой во ж з Вожчын Пан.

Да от пак пахка ш
Травка ща в матрав,
Що й захрапаюць за Мнял.

Дощ чы доходыть
Йисты ф коровый,
Шо за бугаймы срадайт.
А ны одна тут а ны и тёлка п гой да й ны й зйила п с куль кфят ш.

Так що зжыгайма й
Фсэ, що надбалы фш.
Нахер мняф херес собачь. З гний мы ш тут вампам банан.
Ты хоть шатайся
Ф броднитсах падлаф,
Но прыбырай за гарда й.

Ныц нивалидый щ ф Колян.
Хай хоць зорвэ плэчы с храп!