Недосконале досконало

Ник Карапетян
Деякі речі, краще залишити в минулому
Які тягнуть тебе вниз, і це повторюється рік за роком
І ти - була незайманою як ніхто інший
Згадуючи коли я був з тобою

Ніколи не давав тобі спокій
Я просто не хотів втрачати тебе, прости, що я був такий
Я пишався малювати твої інтимні картини
Чи не сумую, що вони там де руїни
Так як в кожній брехнею твоєї, була частинка істини

І я, давав тобі від себе абсолютно всі
Але ти не приймала це, так як тобі було вирішено
Згадуєш про них, в той момент коли між нами все кінчені

І ти, встаєш з свого ліжка і пудри ніс
Чергова зустріч, ти відповідаєш на його питання
І сидиш на його колінах, так кинь, ти що, в серйоз?

Ти думаєш, що я дурень
Але з нас двох, я зробив перший крок
А тепер ти мені кажеш мені, що я твій ворог

Я не розумію тебе дитинко
Чому ж валитися, моя довіра до тебе, як стара гілка?
Дивно, дивно, що я вже тебе не розумію
Я думав, що я тебе знаю поки обіймаю
Загалом я мабуть тебе ніяк не знаю

Зупини мене, я втратив в собі віру в самого себе
Я бачу тебе і чую тебе
Але щось зупиняє мене
Доторкнутися до тебе

Слова твої, змушують переписати богохульство ще раз
Як мені це зробити, не використовуючи своїх фраз?
Вийде абсолютно дивний розповідь

Я пожертвував самим собою
Просто щоб жити з тобою
Жити з тобою
З недосконале досконалої жінкою ...


Да уж, этот стих я просто написал, чтобы подобрать подходящее имя ей о которой я тут пишу, и "Несовершенно совершенной" мне казалась подходящее. Хотя у меня с ней уже давно как все конченно, я решил все же написать стих в более менее любовной манере, чем так как в "Императрица блудодеяния" или в "Твоя красота не долговечна".