***

Вероника Витальева
Чи дочекаюсь я Тебе? Вагаюсь.
Чи прийдеш Ти хоч раз вві сні?
Що Ти існуєш я напевно знаю.
Не впевнена чи явишся мені...
Як кінолента повз проходять роки,
але надія теплиться в душі,
що десь таки почую Твої кроки,
які лунатимуть мов грози навесні.