Слова

Марта Кутна
Так багато було несказаних слів,
Так багато,проте не важливо,
Час пройшов, лиш залишився лист,
Та комод, на якому було безліч паперу.

Літній день погожий та теплий,
Ти стаєш рівно в сьомій,
Забуваєш про всі клопоти,
Та чекаєш що хоч хтось подзвонить.

Та проте чекаєш так чогось,
Сам мабуть не можеш зрозуміти,
Ти забув,забув про все тепер,
І нажав на клавіатурі shift.