Незавершене

Константин Евфимко
Незавершене

Холодний вогонь недосяжних зірок
Блакитного моря сумна глибина
Безмежність кохання. Сплетіння думок.
І в мене в душі і у мислях вона

Вона! Хоч кохаю давно не її
І навіть на загадку не лишив картинки
Як я намагався забути сумні,
Заплакані очі рідної людини?

Душа я як той птах, що до сонця летів,
Хоч крила ще можуть плекати кохання,
Омріяним обрієм душу пробив.
Літає. Без цілі і без зазіхання

На щастя. На щастя я їй подарую
Самотніх світанків вінчальне намисто,
Туман і прозорість життя.  Намалюю
Їй долю щасливу, смарагдове місто

Де сонце в зелених весняних обіймах
Де мрії летять до зірок безоглядно
І серце спокійне...