Доброго ранку скажу безслiвно

Федик Юрий Михайлович
Доброго ранку, миле створіння,
Гарні надіюсь снилися сни,
Щастя пустило  в серці коріння,
Більше немає сліз і журби.

Бачиш як сонце хмари зганяє,
Щоб посміхнутись зранку в вікно,
Я заварю квіткового чаю,
 В келих наллю  солодке вино.

Доброго ранку скажу безслівно,
Подихом ніжним, дотиком рук,
Ласкою вкрию серце царівни,
Від хвилювань, печалі, розлук.