Дорога любовi

Павло Браницький
По мотивам «Любовь и разлука»

Коли моє серце чекає любові
І думи всі сповнені мрій
Вглядаюсь я в очі твої волошкові
Де в погляді море надій.
               
Попереду будуть і сльози і радість
Хліб, сіль і весільний рушник
Любов це далека дорога до щастя
Де ти пасажир і візник.


А час нас жене мов над прірвою коней
Яких ми не в силі спинить
Бажання відчути долоні в долонях
Й зустріти твій погляд на мить.

Шукаючи долю, натхнення й кохання
Ми прагнемо світ обійти
Любов – це до Бога велика дорога
До серця, що є у тобі.


30.05.2013