Дiти 2

Мыкола Ковальчук
Діти - наша надія,
Життя найперша ціль.
Росте чудова зміна,
Благої долі сіль.

Діти - чарівні квіти,
Багатство поколінь.
Потрібно їх леліти,
Вести на височінь.

Навчать добро творити,
Ненавидіти зло,
Землю батьків любити,
Свободи знамено.

Діти - наші кровинки,
З людської плоті плоть.
Це Всесвіту частинки,
І їм творець - Господь.

Тож дай їм, Боже, долю
Без бід, поневірянь,
Ненависті і болю,
Неволі і страждань.