Що там?

Валюша Александрова
"А":
Що там з настроєм? Весняний ще? Зимовий?
А чи думаєш про мене зранку знову?
Чи мене кохаєш так же чисто й ніжно,
А чи сонячно всміхаєшся, чи сніжно?

Я люблю тебе, це знай, мені ти треба,
Наче сонця світло, наче синє небо!
Я кохаю, та тривожити не смію,
Лишень в снах з тобою бачу свої мрії...

12 апр 2013 в 7:03