ДияФрагМав мы в мавк влад замав!

Васыль Брыль-Кобзар
Дивный Вальц ли ву Вась К

Лорелея, Русалка, Ун-Дина
Вдруг увдарылы водКУ СЬ оп град.
И чого гэто пак гындэ дидко
Да ны скушав сырка в штыры бабк…

Я на вид ны ярка ий ны й дывна.
Я ж но так гондэ Дева чы свят.
А в мынэ оно кыём да былом:
А ну в яму, пархатая самк! Гот пак шо пониматы трэ матц.

Да, тут Лотасам хто чы родывся.
И инжырным плодам деревца.
Я ж но так гондэ, быты дебилов.
Да дияты уфсякхую гразьк. Дэ ж Диянцы да вгору до Мамк.

А навищо ты бля змолотылый
Да говэс от щэ й штыр пахк кулька вж!
Да мы дам заркы яркых сфит-свитов т! Ты получыш ув бяш гонды смятк.

Я на островы от чудо-дыво:
Ны роблю бо ж бы мул от там ямк.
Хай кроты оно родять тутк быдлам сто кропывок да тля вкруг сылка.

Мы зробылы, дывысь от, фир штырхый.
И на градцы взышлы ш шолкопрадк.
И ныма а ны дила до кылы ж,
Шо щэ мае сь, баць, сылКУ Ш вкушат
Ф гомнякайл кайлый з двадц.

Ах гонучи ниц фшивыя смрад. Хто ж щэ молыця хоць пырыт праць,
Ек ны гэхта Нога вж.
Ну, а вамп оно фаертаг ф пастк.

Файный Фанипаль! Фаен нашь Ян Ф.
Мы ж тут жылы но фе да рука
Валасат бисунавск.

Ну, а гэ вжэ б чыя во Рамашьк?
Да ну, ныц Василька Ш.
Каша з маслам чы ж смачн.

Ну, и хто ж нам роскаж хоть сот Казк?
Да ныма ш Кобзара в лабаранть.
Дэсь пропафш той ныдбайл.
И ны кнышкы ш ны выдасць вам Тань
В Гантонина зь Брыльянт.

Дэ якый Брыль в ятвяг!
Гэта зь нейКИ СЬ дзивак.
Оно ловыть тут чайк.