Любитиму св домо

Валентина Капшук
Той ніжний погляд -
Він сповнений любові,
Побачити б і поряд,
Побути при розмові.

Ті очі зачаровані,
Не кимось , а лиш мною,
Вуста як намальовані,
І відчуття покою..

Надійність і сміливість,
Побачу я чудово,
Та мудрість і кмітливість,
Єднаються казково.

Я подивлюсь так само,
Із радістю в очах,
Любитиму свідомо,
І буду в небесах..