Вклонюсь

Клавдия Дмитрив
Вклонюсь я неньці  до  землі
 І  притулюся   я до  неньки.
 Турботи в неї  чималі,
 Зате великеє  серденьке.

 Припаду рідній  до  грудей,
 Обійму ніжно,притулюся-
 Вона найкраща між  людей
 Й за неї Господу  молюся.

 Вона найкраща між людей,
 Вона для мене найдорожча.
 Дивлюсь в глибінь її очей
 І на чоло,яке у зморшках.

 З очей я   сльози витру  їй,
 Утішу словом і  розраджу.
 Вклонюсь матусі я своїй
 Й :'' Прости за все...''-я  знову скажу.

 ''Прости за все,благаю  я,
 Пробач  мені  мої провини!!!
 Допоки,мамцю, Ти жива-
 До тих пір в Тебе я  дитина...''

                31.05.2013