Мы довго шукали СеБя тут во в вас

Васыль Брыль-Кобзар
Да но вот Довгун тикы в тик е, дэ з блат
Капеичкый с тры вам внысуть праМА Ж ф банк.
А ты, друг, зализь ф Кандон Лизьць.

А мы и ны думалы, шо Шапокляк
РогДыкЛахСИК сённи чы й пой-зай-фчара ш.
От пак влад откормляны мляньцикаМА Й
Камаеф фсе дочцери гарн.

СейОдни ж Меркурий фсех фале но ж бляськ.
За нешта зай-рой-плена зя.

Фсе жень-шинки ш мира
Мира дали зь царк,
Шо хто ж ва кампЮгЦирРак с Рак ль.

Да, Райс да Ра с Ис  не дала й
Ста лайКальВых бяк ць.

ПсТравЛяйм ий мы такж сатанятк.
Дзень Дзеци куда там да матк!

Вот тока ш чысла не панял
Мы с энтим пак Энтин ф жыдайл.