Я цiлувала Море рано вранцi

Катерина Жебровська
Я цілувала Море рано вранці.
Я дозволяла губ своїх торкатись
Солоним хвилям. У прозорім танці
Вони летіли з Берегом вітатись.

Гойдало Море моє тіло. Душу
Наповнювала радість поєднання
З безмежним Океаном, невмирущим,
Що дарував свідомості пізнання.

Я Море цілувала, кожну хвилю.
Я у Любові ніжилась й співала.
Я розчинялась. Я вбирала силу.
Я тут і зараз Морем відбувалась.

Крим, бухта Капсель
26.05.2013