26. 02. 13

Сон Наоборот
Запухші очі серед ночі
Заплющу і порину в сон.
У ньому я тебе побачу,
Згадаю знов своє тепло..
Та жаль, воно буде вже зовсім іншим,
Воно не зігріватиме мене.
Тебе загублю в світлі місячнім,
А потім ніч мине, і сон мине.