Все не вiчне

Сон Наоборот
Минають дні,
Роки..
Повз нас проходять люди.
Проходять ті,
Що завжди з нами мали бути..
Приходять нові -
Йдуть старі.
Це все подібне течії.
Стають чужими ті,
Що найрідніші.
Та час не вічний,
Все не вічне..