27. 12. 12

Сон Наоборот
Вечірні вулиці такі прекрасні
Горять у світлі ліхтарів
Іду, і думки мої ясні
Я з головою в них поринув.

Лунає музика у вусі
Картинки в моїй голові
Я згадую про своїх старих друзів
І всі моменти, що я з ними пережив.

Так жаль що час не повернути,
Не пережити знову ті щасливі дні
Ніколи я не зможу їх забути.
На все життя у пам'яті моїй вони.