Блакитнi троянди кавер вершн

Ирина Росстикс
Блакитні ТРОЯНДИ - як символ ЧИСТОГО НЕБА
І більш нічого, здавалось нам відчувати не треба

Лиш дотик краплини води на вустах...
З красою зникає життя цього страх...

Не маю блакитних, дарую червоні.
Вони більш гарячі, аніж холодні.

|29.05.2013 - 20:15|