Дождь

Зинаида Капаева
                Дождь,дождь,дождь-
                Радуги мост.
                Дождь,дождь,дождь-
                Купели хвост.
                Глянь,глянь,глянь-
                С туч водопад.
                Глянь,глянь,глянь-
                Там звездопад.
                Тронь,тронь,тронь-
                Вода,нежна.
                Тронь,тронь,тронь-
                Игра одна.
                Дождь,дождь,дождь-
                И, грязи лик.
                Дождь,дождь,дождь-
                Сполоха миг.
                2003г.