Пока горит свеча

Эдуард Торжинский
Чекаєш...
день...два
від прохолоди думок
кипить голова

засмучений...
дивишся у проблиск вогню
розумієш...
марно...марно шукаєш істину оцю

думаєш...
як багато значить цей погляд
скрізь вогонь
цегляний...
скріплений тисячею людських долонь

поки горить надія ...дій
доти, коли горить свічка...мрій
коли загасне свічка...чекай
доти, коли загасне свічка...там...побачиш свій рай