У поездки

Вальдемар Керенский
  сдавал вас в хоспис -  ненадолго ...
- all's gonna be o.k. ?

а после
пару миль отъехав - только
ни удержаv - от слёз  ,

свернул
в бордель

  тамЪ были
Джуди , Nata & Чун джи

в дыму Табачном
скачущих огней

- hi handsome bloke !
they greeted

- Where’s she - ?

- She is busy
dont disturb it  !

  she never promised you
get fun , she never called
so tenderly - try my boy  - ?

 ...  So that  took out i my gun
und - sluts got fallen dead around  ...