Дiти 3

Мыкола Ковальчук
В оброблену землю лягає зерно,
Й пишається поле врожаєм.
А діти - майбутнього жнива вино,
Ціннішого в світі не має.

На них вся надія, жага поколінь
Новий вільний світ збудувати,
Життя піднести на нову височінь,
І душу вдягти в нові шати.

Любов має правити світом завжди.
Тож будем любити й кохати,
Й не стане на світі страждань і біди,
А син буде вічно і мати!