Нiч

Наталья Сытник
Тиша в темінь обернулась,
Око вийми – чорнота.
Ніч у вогкі капці взулась,
На дорогу поверта.

Диха холодом, проваллям,
Подорожнього ляка,
Розсипа в траві корали –
Слід нічного світлячка.