Поет

Катя Абросимова
Що з тобою не так.
Створіння з іншого світу.
Тут немає такої породи, а відтак.
Ти зроблений із метеориту.
Ти не бажаєш тих самих думок
Як на теренах нашої країни.
Вони хочуть коштів, ляльок
Влаштувати дупу у лімузині.
Що ти робиш весь час.
Тебе дивно сприймають люди.
Тобі немає діла до нас
Та ми є суддями всюди.
Тебе ніколи не зрозуміють.
Дурна твоя доля поета.
Твоїм мозком не володіють.
Ти підеш, куди віриш.
Кроками у вічне літо.