Кохання

Наина Завадская
День Святого Валентина -
Особливий... Він єднає,
Всіх закоханих. Інтимна,
Після дня, їх ніч чекає.

Й романтична. Щоб напитись -
Усіх тонкощів кохання...
Мають, в свято це здійснитись -
Всі інтимні сподівання...

І всі інші, щоб навкруг все
І на далі, процвітало.
А кохання в кожне серце...
В кожну душу потрапляло.

Довго я живу і знаю,
Різних тонкощів, не мало...
В день Святий цей всім бажаю,
Щоб життя їх спонукало...

Дарувать своїм коханим
І в свята, і в кожен будень -
Все найкраще. Й бездоганним,
Як життя і в них все буде.