сама

Лиля Недостижимая
від сьогодні я тільки з собою
бо життя як одна лише мить
пролетить/ залишить сиротою
оглянешся, немає..все геть
від сьогодні я тільки сама
лікуватимусь чаєм з лимоном
відішлю всіх і все в темне море
відчепіться
німа я
бац! і нема

від сьогодні я тільки сама ходитиму спати
залишилось лиш метеликів повбивати..