в снах

Стас Сойер
Я бачив киїйвські чорніє ночі
Такі ж незрівнянні, як твої очі
Такі ж далекі і так до них хочу
такі вони ж гарні твої очі
Як та Афродіта що з Олімпу зійшла
Як ти мимолітом, до мене зайшла
Зайшла та завмер..я
не бачив ніколи такою краси
як Папа блаженний, хотів я тоді
щоб моєю назавжди була одна ти
І ось вже тримаю тебе на руках
Як сонце вже стало, і ти залишилась в снах