Планета

Лиля Недостижимая
черпати натхнення з тебе
невиявлена/невідкрита плането
стань лише МОЄЮ неземною
відправляй до свого космосу у мріях
стань супутником на все життя
подаруй галактику
зумій розворушити те що давно застигло
розпали ядро заради НИХ
відчуй/ввійди/запаморочи голову
знехтуй правилами
стань Всесвітом плането
моїм Всесвітом