Я серце голкою пробив

Бондаренко Михаил
Я серце голкою пробив

Я серце голкою пробив
Все кровоточило, пливло,
Життя коротке за вікном.
Я падав гірко і кричав,
Зашийте рану на душі,
Стражданням вічно не схиляйтесь,
Даруйте світло і любов,
Коли надія покидає,
Залиште посмішку святим,
Тягніть моє тяжке крило,
Я гідно витерплю нещастя,
Сльозами вмиюся на дні,
Заради світла на землі
Крізь темряву, що серце з'їло
На землю ясно подивлюсь,
Де моторошно панує зло,
Жахіття, вічна недовіра,
Я принесу живий вогонь,
Коли у темряву впаде понурий світ.