голодомор

Анатолий Гуменюк
для тих, хто народився в тридцять третім
я видав би найвищі ордени
напів живі, напів були і мертві
боролись за життя вони

у голоді матері худої
маленька нитка - паросток життя
не доведи наш господь лободою
кормити ненароджене дитя

не дай нам бог такого пережити
прохання шлем тобі Ісусе наш
на щастя наш народ благословити
Господи, простий, помилуй нас

© Анатолій Гуменюк