чому?

Анатолий Гуменюк
Чому кохання приходить в той час,
Коли ти його не чекаєш ?
Чому того хто тобі дорогий,
Рано чи пізно спіткаєш?

Чому ті дороги, що у світ нас ведуть
Завжди не туди повертають?
Чому ті що пройшли через це,
Знову і знову кохають?

Чому одні люди бідно живуть,
А інші завжди у достатку?
Чому бідні люди старі
живуть тиждень за порвану п’ятку

Чому це все так, як сказано вище?
Де справедливість у світі?
Але всі ми рівні, люди всі ми
І ми будемо жити!

© Анатолій Гуменюк