любов

Анатолий Гуменюк
Ми сиділи з тобою у парку
Цей вечір був золотий
Ми дивились на зорі до ранку
І місяць був молодий

Ти схилилась на мене легенько
І тихенько шепнула люблю
Подивився я на тебе і сказав,
Що не відпущу

Веселились ми вдосталь часу
Найвище було розійтись
Тому що злюбивши таку красу
Без неї уже не обійтись.

© Анатолій Гуменюк