Моя медитацiя клоуна

Андрей Заморока
"Цирк поїхав, а клоун лишився.»
(Народна мудрість)

Я працював у цирку клоуном -
У цьому величезному цирку,
Але шатро згоріло,
Директор збожеволів,
Звірі розбіглися хто куди
І блукають серед людей,
Жонглери стали політиками,
Акробати фінансистами,
Фокусники чиновниками,
Ведмідь і той – вчителем музики,
Оркестр весь спився –
До хвостатої білочки,
Тільки я – як був паяцом
Так і лишився.
Продовжую свою клоунаду.
А всі думають я серйозно…
У повітря кидаю фрази дурні
Сам собі нагадую
Чи то замориша
Чи то пацієнта
Психлікарні.