Хтось

Андрей Заморока
Я Дон Кіхот -
Лицар Сумного Образу.
Їду по світу
Зі своїм списом пружним
Величезним
Дівчат і жінок дивуючи.
Я підводник
Пірнаю у безодню темну
Діру таємничу
Непізнану.
Я футболіст -
Бавлюся м'ячиками
Двома одночасно.
Я - Зігфрід
Свого дракона непокірного
Пробуджую.
Я садівник -
Свого тюльпана рожевого
(Чи то кактуса)
Плекаю,
Вирощую...