Объектив

Людмила Трояновская
Обіймаєш море двома пальцями
Обіймаєш його однією кнопкою,
Море лине до тебе, таке нетОркане,
Ти ж лиш клацаєш раз – і уже ховаєшся
Ти._ неправильно._ обіймаєшся.

Море гладить тебе вітрилами –хмарами
Підставляє лоб…_ по-дитячому…
Лоб занадто якийсь_ гарячий…
Море лишиться _ нецілованим.
Переможеним._ Завойованим.

Усміхаєшся якось хижо так.
А в очах – збентежене літо,
Саме час проявляти плівку.
І прощатися.
Не люблю фотографуватися.
3.06.13. L.T.
-----------------------------------------------
_ - пауза