наснилось - навчуся красти..

Федик Юрий Михайлович
Наснилось  " навчуся красти,
Та стану шалено багатим,
До вищої вступлю касти,
Полюблять красиві дівчата.

Крізь келих у ресторані,
На світ білий стану дивитись,
Всміхатимуться старанні,
Красиві та юні жар-птиці.

Куплятиму все за гроші ,
І друзів і ласку жіночу,
Ідеї людей хороших,
Коханням наповненні очі.

Великим стану магнатом,
Забуду душевні пориви,
За пивом буду складати,
 Надумані речитативи.

Мільйонними тиражами,
 Укрию книжкові полиці,
З бездумними «не віршами»",
І треба ж  такому наснитись.

Надіюсь лише приснилось,
Що вступлю до вищої касти,
Бо вірю, кохана мила,
Не дасть мені в прірву упасти.