Тени прошлого

Эдуард Торжинский
знаєш як це оглядаючись
поринати вниз
думками ти там, а тут ти скрізь
відчуваєш пустий бриз
того що оточує сьогодні
навруги безодня

зникаємо...
абонент не в зоні вашої уваги
поринаємо...
в той момент солодкої наснаги
щастя і радості того хто поряд
коли всі є, коли в сердці спокою розряд

Тих що повернути, на жаль, не має сили
є ще час пожити на вікових брилах
того що нам відміряно давно
з молоком і кров'ю дано нам заодно
слід предків продовжуєш ти
за тобою майбутнє правоти