К тарасу Шевченко

Геннадий Неделько
Думы мои думы
 Лыхо менни з вамы
И поплентав я к Тарасу
 З хворими ногами.
Ось стоить вин аж на кручи
Дидько б ёго взяв
Чому ж мени Боже
Крила ты не дав?
Гей Тарасэ, орле сизий!
Добре тоби брате
Бо лежиш ти в домовыни
 И  на всэ насрати.
А у нас на Украини
Дэ рэвэ рэвучий
Дэ ланы широкополи
 И Днипро и кручи
Позасилы всэ магнаты
 Та жыды вонючи.
Вси свидоми украинци
Шахраи и здрайци
Тим хто всих йх породив
 Одирвав б яйци.
Бо ж як украинци
 До Ради зійшлися.
 На чужину з України
 Люди подалися.
Сыны твои на чужини
 На чужий роботи
Хто в у нимцив , хто в Канади,
 А хто и в Лэсоти.
Зажурилась Украина
 Ридна твоя мати
 Пишла у  ВТО,
Пошкандибала Европу годувати.
 Ти ж Тарасе умывався
 Соплями й слёзами
«Кохайтэсь чорнобриви
 Та не з москолями,
Бо москали – чужи люди
Знущаються з вами…».
А тэпэр, ми до Европы…
Дружэ мий Тарасэ
Там культурни, толерантни,
Хоч и пидерасы
«Катэрини» - феминистки
Вклад наш до Еврпопы
У них гарни голи цыцки
Та щей  голи жопы.
Рэвэ та стогнэ Днипр широкий
Бо Украина молода
Чесноту  свою дивочу
Вжэ МВФу витдала.
Тэпэр вона у груповухи.
Хто тильки там йй нэ мав…
І блідий місяць на ту пору
 Із хмари де-де виглядав.