Слiпе царство

Бондаренко Михаил
Сліпе царство

У тіні хаосу і злості,
Де цінять велич діамантів,
Блукають в муках мов сліпі,
Розкішні плаття одягають,
Маріонетки у пітьмі.
Керує ними тяжкий стогін,
Жахлива мука і журба,
Понурий крик, що з серця лине,
Наповнить тишу і зап'є,
З голів розломлених, убогих,
Солодку кров.
Вона потоком виб'є двері,
Зіллється з ненавистю, з злом,
Роздавить тіло, що сміється,
В куткові грається кістками,
Весь час кидаючи прокляття,
У бік ступаючи крізь слиз,
Крізь кров, що вдавлює легені,
Відкрите царство зла і втіх.