Обичай вятъра

Мария Шандуркова
***
Обичай вятъра -
той подлудява времето...
Обичай планината -
достигат я само смелите...
Коленичи пред водата -
този извор на живот и песен..   
И ще ме видиш цялата -
от ветрове и скали издялана.

©Мария Шандуркова

Снимка: Явор Първанов